• ···
HYGGESTUNDER & EN DEJLIG UTRADITIONEL NYTÅRSAFTEN

OM AT STARTE ÅRET UD MED EN GRAVIDITETSTEST

 photo image1-48.jpg

Mellem hede drømme om marcipan og chokolade, havde jeg i juledagene ikke skænket graviditet den fjerneste tanke. Af selv samme grund, gik der også ret længe, før end jeg egentlig opdagede, at jeg var gået over tid. (Du ved, når det der life bare overhaler én indenom og… SHIIIIT!)

Jeg har ikke tal på hvor mange gange, jeg højlydt har råbt ’IS PÅÅÅÅ!’ alt imens jeg på bedste vis har viftet med begge arme i et forsøg på at signalere back off a la kong fu Zenia, når venner og bekendte allerede 1 måned efter Elion havde meldt sin ankomst, begyndte at spørge ind til om, han så snart skulle være storebror…

(Det er i øvrigt nemt nok, at svare, når man ikke er gravid. Men hvad er svaret, hvis man pludselig er gravid???)

Det er altså grove løjer, sån at skulle starte året ud med en graviditetstest! (I’ll tell you that much!)

Med fare for, at I grundet mit tidligere opslag på bloggens instagram nu tror, at jeg har været snu som en ræv, og derfor med vilje har ventet med at poste indtil de ”obligatoriske” 3 måneder var gået, vil jeg skynde mig at sige, at det altså ikke er tilfældet, og at jeg derfor endnu ikke selv kender svaret. I hvert fald ikke det endegyldige. (BUM! SÅ er den ged barberet!)

Det var måske ikke dét svar, I havde forventet – men når nu I følger flittigt med, så er det også vigtigt for mig ind imellem, at lægge hovedet på ”bloggen”, når jeg er på dybt vand… (Jeg siger ikke nej til en redningsvest – anyone?)

Da vi i forbindelse med, at Elion skulle have sin vaccine tog til lægen tidligere i dag, var min første tanke, at min krop nok bare spiller mig et puds grundet stress. Når ikke man får sovet igennem, efterhånden har groet sig en pukkel (af at slæbe rundt på 9 kilo kærlighed), som leder tankerne hen på Klokkerne Fra Notre Dame, såååå kan vi nok hurtigt blive enige om, at man føler sig som en gammel afdanket pulver heks, som egentlig burde ta’ en seriøs glugger i det ’lille spejl på væggen der’, for dernæst drastisk at overveje selv at sætte gebisset i det røde æble! (Overdrivelse fremmer som oftest forståelsen… 😉 )

”Nogen” fik i en hurtig vending foreslået, om jeg ikke burde få taget en blodprøve. Jeg HADER nåle, og havde da nok også meldt pas, hvis ikke det var pga. den lille (STORE) detalje om, at der på baggrund af en negativ graviditetstest åbenbart stadig er risiko for, at blodprøven kan vise noget andet, når jeg er gået SÅ langt over tid. (WFT?! Så har jeg også lært noget nyt i dag!)

Nåmhhhn… Hvad gør man så?

Tjooo… man triller tommelfingre, alt i mens man tæller sekunder, minutter og timer til endnu et døgn er gået, og lægen atter er at træffe indenfor normal åbningstid… (Indsæt tandskærende smiley, der har hevet alt håret af sig selv efterfulgt af smiley med hjerter i øjnene… efterfulgt af en smiley med nedbidte negle og sved på panden…)
Fortsættelse følger…

5 kommentarer

 • Susanne E

  Ååååhhhh søde Zenia sikke et nervepirrende indlæg, venter spændt på fortsættelsen ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Ihhh det er altså spændende. Venter spændt på fortsættelsen og ønsker det bedste svar ( altså det som I synes er det bedste ❤️ )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, det er lige guf for FruSkruk her at læse.. men men men, som du selv skriver så kan det også være kroppen der spiller dig et puds 🙂
  Men venter da i spænding på fortsættelsen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pernille

  Spændende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Hvornår kommer der en fortsættelse

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HYGGESTUNDER & EN DEJLIG UTRADITIONEL NYTÅRSAFTEN