• ···
OM AT STARTE ÅRET UD MED EN GRAVIDITETSTEST

NYT PÅ GRAVIDITETSFRONTEN

 photo Collage 2016_2.jpg

Lige som jeg står i badet og tænker, at jeg selvfølgelig er blevet uventet gravid (og derfor kan skyde en lang hvid pil efter mine planer for det nye år), og den barske konsekvens til følge rammer mig: at jeg nu skal deale med endnu et styks…lækker…kærlighedsbaby, og at det faktisk vil være helt…vildt… – hyggeligt! (indsæt smiley med hjerter i øjnene)

(WAIT WHAT?!)

Freden sænkede sig i selv samme sekund over skyttegravene, og en overvældende følelse af, at det egentlig kunne være ret så hyggeligt med en kopi af vores lille tumling sneg sig ind på mig. (Her gik jeg lige i båndsalat endnu engang!)

En tilsyneladende afdebatteret debat, blev vupti taget op af panodras æske, og ind kom elefanter marcherende med både lyderøde og lyseblå faner. Og trompeter. Men okay… til mit forsvar, vil jeg lige påpege, at det virkelig er svært ikke at lade sig friste, med sådan en lille charmebøf. (Med fare for, at der er en eller anden nymoderne håndbog for moderlig opførsel online, som jeg ikke kender til, så roser jeg altså lige mit eget avl til skyerne endnu engang.)

Dagligt har jeg (troligt) ringet til lægen i håb om svar. De første to dage var testen ikke kommet retur. På tredjedagen havde de gudhjælpemig lukket i biksen, og da jeg i dag (på fjerdedagen) ringede, så kendte jeg allerede svaret, eftersom at jeg i går blev invaderet af en flok Russere…

Nu vel. Bedre sent end aldrig, og det ER jo som bekendt med at se positivt på tingene. (Joke aside, så fik humøret lige en bette omgang lak – jeg er oprigtig glad for ikke, at skulle tage forskud på glæden allerede nu.) Om ikke andet slipper jeg for at et ligne et omvandrende mejeri med dertilhørende asymetrisk patværk, og kan tilmed se mig fri for at skulle brække mig i lårfede stråler hver halve time. Ej at forglemme en særlig ekstra bonus som ammehår  – HVAD sker der i øvrigt for det?! (Det med at være mor med hjertet, er bare SÅ misvisende – det er så meget KROP, KROP OG ATTER KROP!)

Der var således ingen smalle steder i Bredgade, da stemningen i går aftes bød på oplagt sofahygge med alt godt fra vores lokale kalorie-pusher. Da jeg nu alligevel ikke skal tjene som bolig for en, bestemmer jeg heldigvis selv, hvad der er op og ned…

Manden blev beordret ud efter beskidte burgere og sprøde fritter. Selvfølgelig var der efterfølgende dømt guf med en omgang SUITS på flimmerkassen. Normalt plejer vi ikke at kunne spise op (det var derfor lidt af en præstation i sig selv), men dét at vi rent faktisk formåede, at holde os indenfor et (i mine øjne) anstændigt niveau, var sgu en sejr uden lige. (Bølgegang over Stadion.) Et styks plade Marabou, en pose familieguf og en pakke Toffifee blev fortæret i ét huk, hvorefter lyden af en kæmpe highfive fyldte stuen.

Senere på aftenen mundede det dog (vanen tro) ud i et late night promise om, at vi I MORGEN skal være suuuper seje. Sådan har vi gjort rigtig mange gange. Men i år er anderledes (fortæller vi os selv), og vi skal tilbage i topform. Ikke at jeg nogensinde kan (vil) se mig fri for titlen som chokoladegris, men jeg er altså fast besluttet for, at dagene hvor eksem hærger over mig, hører sig fortiden til. Koste hvad det koste må.

Af selv samme grund, ligger der nu alverdens grøntsager og frugter i køleskabet( heriblandt adskillige, som jeg endnu ikke formår at udtale korrekt). Men så er det jo glimrende, at de alle skal skrælles og presses i en strid strøm – én blanding, der i sidste ende gerne skulle munde ud i et par kopper Zenia á la regnbuens farver. Og… Forhåbentlig er jeg her stadig i morgen, om end i en sundere version. Det er jo trods alt lidt meningen med galskaben.

Dét var således første skridt i forsøget på at drive min post-fødselskrop bort fra mit (slidte) korpus i håb om, at den en dag atter kan skinne. Det kræver nu nok lige en omgang (eller to) med kosten, men i form, dét skal jeg dæleme nok komme på den ene eller anden måde.

Derfor vil jeg nu starte ud med at bestige vores efterhånden præstigefulde samling af vasketøj, hvor jeg skal igennem ikke bare 3, men hele 5 økosystemer; himmel og helved inkluderet. Hvis alt går efter planen, rammer jeg forhåbentlig himmelbaren, når sidste fold er lagt.

Ad sti afsted med mig – og god weekend til folket!

PS: Nej, jeg har hverken skæve eller store fødder. Men i jagten på det perfekte billede, valgte jeg (kløgtig som jeg nu er), at træde to gange i fodsporet med ovenstående resultat til følge… (Nogle gange magter jeg bare ikke mig selv.)

7 kommentarer

 • Jeg elsker simpelthen din måde at formulere dig på 🙂 Du er simpelthen genial 🙂
  Tror vi sidder mange herude bag skærmene, som lever os helt ind i det du skriver 🙂
  Og omend en lille ny altid ville være velkommen, så kan jeg godt forstå glæden over trods alt at kunne koncentrere jer om Elion mens han er lille 🙂
  God weekend <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Du er såå fantastisk Zenia og du/I klarer det hele. Tillykke, eller noget, jeg synes det er fantastisk og med jer som forældre kan det kun blive endnu et kærlighedsbarn <3 Elsker at læse dine ting og held og lykke <3
  knuzz

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Du/ I skal nok klarer det. Større overskuds forældre skal man lede længe efter. Stort tillykke, også til lille E, som skal være storebror. FEDT <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • ZENIA JEANINE

   Tak for støtten, men det blev ikke i denne omgang – men nu må vi se hvordan tingene arter sig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Læs hele indlægget her. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Hej. Jeg er ekstrem nysgerrig på jeres barnevogn. Kunne du lave et indlæg om den. Er smask forelsket præcis den model, men kan kun finde den i kombivogn, hvilket jeg ikke er interesseret i og jeres ligner umiddelbart ikke en kombi? 🙂 hilsen Karoline

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • ZENIA JEANINE

   Hej Karoline, det er en Emmaljunga – købt i BabySam. Der er godt med plads til EP, da det netop ikke er en kombivogn. Da den er købt i 2015, ved jeg ikke, om de stadig laver den model, men du kan jo forhøre dig ad. Den er dog lidt sart pga. den hvide farve, men vi er super glade for den. Med ikke punkterbare dæk triller den som en drøm 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OM AT STARTE ÅRET UD MED EN GRAVIDITETSTEST